От Националният съвет на “Да, България са решили да не работят

...
От Националният съвет на “Да, България са решили да не работят
Коментари Харесай

Да, България: Няма да работим с Възраждане в местната власт

От Националният съвет на “Да, България ” са решили да не работят с " Възраждане " в локалната власт. Това касае общинските препоръки в цяла България, излиза наяве от пост във фейсбук страницата на организация. 

Решението важи с особена мощ в интервал, в който се образуват болшинства и управление на общинските препоръки и когато се оформя новата общинска администрация. По този метод “Да, България ” ясно декларира, че не поддържа легитимирането на “Възраждане ” в локалната власт през присъединяване в управителни локални органи, написа в текста, съобщи offnews.bg. 

В Столичния общински съвет, който не съумява да образува болшинство, с цел да си избере ръководител и да проработи, „ Възраждане “ има осем съветници. 

Дори " Възраждане " имат цели, сходни на нашите, на тези на Българска социалистическа партия и ГЕРБ, сподели вчера Борис Бонев, като разяснява избора на ръководител на СОС, за който пост той е претендентът на ПП-ДБ-Спаси София. 

Оторизиран ли е Борис Бонев да води диалози с " Възраждане " за поддръжка в Столичния общински съвет, откакто не бе определен за ръководител на СОС, попита Георги Георгиев от ГЕРБ-СДС, като насочи питането си към водачите на ПП-ДБ. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР